30.06.2008

Monique Lhuillier

Monique Lhuillier

Tiril tiril elbiselerden başka birşey aramıyor gözlerim. Çok şey mi istiyorum? Monique Lhuillier 2008 yaz kolleksiyonunda yer vermiş mesela;

26.06.2008

Doğadan Altın Yaprak - İri Yapraklı Siyah Çay

Siyah çayda aradığım tadı buldum. Hem de reklamlarından dolayı şimdiye kadar pek tercih etmediğim bir markadan. Doğadan'ın yakın zamanda çıkarttığı iri yapraklı siyah çay, Altın Yaprak, tam bana göre. Ambalajı çok başarılı, hemen dikkatimi çekti. Üzerinde aradığım ilk şey olan kalite belgesine de sahip. Tanıtım görevlisi de sağolsun bol bol bilgi verdi. Ben de aldım. O günden beri beğenerek içiyorum. Tabii höpürdetmeden! ;)

Doğadan Altın Yaprak

24.06.2008

Tchibo Dondurma Makinesi

Yeni Tchibo kataloğu tam anneme göre. Hem mutfak malzemeleri içeriyor ve hemen hepsinin rengi kırmızı! Ama annem duymasın, ben galiba gidip bu dondurma makinasını satın alacağım. Hazır dondurmaları da her pastanenin dondurmasını da yiyemiyorum. Bu nedenle almam şart! ;P Ama külah makinasına gerek yok. Fazladan kalori.. ;)

Tchibo Dondurma Makinesi

22.06.2008

Samirinne Design

Samirinne Design'ın bir çok hin hin fincan tasarımı var. Ben kanatlı tasarımlarını sevdim! Biri kara melek biri beyaz melek. Yarasa ve güvercin desem daha mı doğrudur? Beyaz kanatlar o kadar minik ki tutması çok zor olur. Mecburen ben siyah kanatlı kupayı alayım ;)

Samirinne Design

21.06.2008

Missoni Resort 2009


2009 yılında 2012'ye 3 yılımız kalmış olacak. 2012'de internet çökecek, Maya kozmolojisine göre son başlayacak, Marduk gelcek, kuzey kutbu buzulları neredeyse tamamen erimiş bitmiş olacak, Nostradamus'a göre dünyanın sonu gelecek. O yüzden 2009 Missoni Resort koleksiyonu çok önemli. Ben seçimlerimi yaptım bile! Kalkışa hazırım kaptan!

20.06.2008

Dayanamıyorummmmm!!!

Ben dayanamıyorum! Meğer ne kadar zormuş! Bir önceki yazımı yayınladığımdan beri blogumda paylaşamadıklarımı maillerle arkadaşlarıma gönderiyor, masasüstünde klasörlere dolduruyorum! Bu en istemediğim şey. Bu yüzden blog açmıştım ben. Bilgisayarımda dizi dizi klasörler olmasını hiç istemiyorum! Orda duracağına burda dursun, hem ben unutmayayım, hem herkes faydalansın istiyorum.

Ben dayanamıyorumm... İmha işlemini durduruyorum!! Herkese güzel yorumları ve mailleri için çok teşekkür ederiyorumm :) Kimse yanlış anlamasın, beni tanıyanlar bilir. İçimden geldiği gibi takıldığım için böyle oluyor :)

5.06.2008

Bu blog kendi kendini imha etmiştir.

Sebebi başlama sebebim ile aynı; "İçimden geldi"

Sürekli www.bengigencer.com 'dayım; yeni adreslerim olursa oradan haber veririm.

Herkese çok çok teşekkürler! :)