30.12.2008

Küresel Isınmayı Unutmayan Marka: Philips

Siz hiç böyle bir yılbaşı kartı aldınız mı? Şimdi ben Philips ürünlerini tercih etmeyeyim de ne yapayım? :o)

Philips
Philips yılbaşı tebrik kartının hareketli haline buradan ulaşabilirsiniz...

Mutlu Yıllar!

Ben yeni yıla sabahlayarak, çalışarak giriyorum. Yıl böyle mi devam eder? Farketmez, zaten on yıldır böyle..

29.12.2008

Kar tanesi

Ankara'da heeeer yer bembeyaz ve buz gibi soğuk. Benim için hayaldir bu. Bu kış çok şükür gerçek oldu! Lütfen erimeyin karlar, daha da çok yağın. Ama kimseyi açıkta bırakmadan, hasta etmeden, olur mu? :) Bu gün ne olsa da taksam? Tabii ki Accessorize Snowflake Brooch!

Accessorize Snowflake Brooch

UP

Ablam sağolsun haberim oldu. Disney Pixar'ın yeni çizgi sinemaUP'ı heyecanla bekliyoruuum! :D

24.12.2008

Kenzo

Muhteşem renkler ve desenler! Baştan sona defalarca baktım Kenzo defilesine. Gözlerimi alamadım. Seçmesi, elemesi çok güç oldu;

Kenzo
Kenzo
Bu muhteşem koleksiyona Art of Noise - Born on a Sunday iyi gider!

22.12.2008

by Malene Birger

Küçük bir çocukken yılbaşı kutlamalarını çok önemserdim. Yeni bir yıl, yeni bir tarih... Herşey sıfırlanıyor gibi gelirdi. Tabii benim için en önemlisi yılbaşı menüsüydü! Annemin elleriyle hazırladığı humus ve rus salatasından kalanlar ertesi gün tarafımdan sık sık tırtıklanırdı. Artık genelde erkenden yatıp uyuyorum! :) "Ne giyeceğim?!" derdim olmuyor. Derdi olanlara, Malene Birger yılbaşı koleksiyonu fikir verebilir diye düşünüyorum;

by Malene Birger
by Malene Birger
üzerine tıklayıp büyütebilirsiniz...

Ben kendime bu ince bantlı topuklu ayakkabıyı seçiyorum!

by Malene Birger

19.12.2008

Marimekko

Bunlar yiğenimeee;
Marimekko Kids
Bunlar da bana ve ablama;
Marimekko
Herkese iyi haftasonları, bana iyi çalışmalar! ;)

18.12.2008

Liv Tyler

Ah ah. Biz kirli hava, trafik, yetersiz imkanlar ve de homini de gırlak yaşarken sen gez, dolaş, spor yap, dinlen be Liviliviley. Zaten kuzey kutbu bu yaz tamamen eriyormuş. Gerisi hikaye;

Liv Tyler Fitness

Nylon Magazine Lily Allen

Ben saçımı uzatayım mı yoksa kısaltayım mı diye kavrulup dururken Nylon Magazine Ocak 2009 kapağında gördüm ki Lily Allen bile saçlarını kısaltmış, siyaha boyatmış. Yeni moda bu mu? Biraz 90ların sonu havası vermemiş mi? Herkes Rihanna'ya mı dönüşecek?! Ben napacağım peki? Karar verdim saçlarımı kestirmeceyeğim, böylesi daha iyi! :S

Nylon Magazine Lily Allen
İki kapak ard arda? Tamamen tesadüf!

17.12.2008

Agyness Deyn Vouge

Agyness Deyn Kore Vogue dergisinin Ocak 2009 sayısına kapak olmuş. Ne de iyi olmuş!

Agyness Deyn
Ajan Engin'e teşekkürler! ;D

Accessorize Purses

Bozuk para çantası kullanamıyorum, bana göre pek pratik değiller. Ama Accessorize'daki bu minik çantalar, hangi amaçla kullanılıyorlarsa, çok hoşuma gitti. Bu minik çantalardan biri benim olsa, heralde ilk fırsatta kaybederdim! :S

Accessorize Purses

Bedük Automatik

Sisli, puslu, soğuk sabahlarda enerji versin!


15.12.2008

Erdem

Erdem Moralıoğlu'ndan gözüme kestirdiklerim;

Erdem Moralioglu

4.12.2008

Malo

Puslu kış aylarında ışıldamak güzel şey. Yine de fazlası zarar. Malo'dan bu kadarı yeterli;

Madagascar - I like to move it / Wyginam śmiało ciało

Türkiye'nin, dünyanın halinden ve tüm bu gündemden kafayı yemek üzere olanlara dinlemesini öneririm! Hala "o kızın linkini kaldır, o çok kötü biri, bana link ver, hani linkim, link paylaşalım mı bebişim, bibibibi, dırdırdır" işleriyle uğraşanlara ise "yuh!" derim!



Şarkıyı dünyanın en tatlı varlığına armağan ediyorum! :D :* !