29.03.2009

My Sunday Brunch Dress

Kimse beni yadırgamasın! Kimse yaklaşmasın! Bu elbise benim olmalı!

Cotelac

Sonunda güneş yüzünü göstermeye başladı. Haftaya hepimiz bahar olacağız. Cotelac bana öyle güzel bir siyah elbise ve bot uyumu gösterdi ki gözüm baharı güneşi görmez oldu;

28.03.2009

Mari's New Bags!

Mari dediysem, bildiğin Marimekko! Ne taş, ne pul, ne bir şaşa. Hepsi kalemle çizilmiş, çizilirken eğlenilmiş gibi görünen çantalar.

Mari's New BagsMari's New Bags
Sen! Sarı clutch. Numara 033011. Benim olur musun?

Mari's New Bags

Bu da Mari'nin bana sunduğu wallpaper seçeneklerinden kendime seçtiğim;

Mari's New Bags

27.03.2009

H&M

Orda hayat bu kadar güzel mi be H&M?


Farkında mısın blog? Cümleler gittikce kısalıyor...

Jimi Wallet

Bilmem ki Mr. Smith bunu benim için mi tasarlamış?

23.03.2009

A.P.C. 2009 baharı

Bahar geldi! A.P.C. ilham kaynağı!

Havalar henüz ısınmamışsa oralarda;

APC
APC
Eğer ısınmış, güneş pırıl pırıl parlıyorsa;



Bir gün leopar desenli bir elbise giyecek olursam, o elbise kesinlikle bu olmalı! Pembe leopar desenleri ve siyah hırka mı? Harika!

20.03.2009

Duman I ve II

Sevdiğiniz müzik grubunun albümünün çıkacağı günü beklemek güzeldir. İlk gün bulamayıp birkaç gün daha beklemek güzeldir. Orjinal kayıt dinlemek güzeldir. 12tl ödeyip bu kadar güzel bir albüm satın almak güzeldir. Sevdiğiniz o grubun iki albüm birden çıkartması daha da güzeldir!

Duman

19.03.2009

Moleskine

Wikipedia,
"Moleskine, geçtiğimiz iki yüzyıldan beri Van Gogh, Picasso, Ernest Hemingway ve Bruce Chatwin gibi birçok Avrupalı sanatçı ve düşünür tarafından kullanılan bir defterdir. Kelime anlamı 'köstebek derisi'dir. Moleskine defterlerinin neredeyse iki yüz yıllık bir geçmişi bulunmaktadır. İnsanların akıllarında tutmak istedikleri ayrıntıları yazmaları gerektiğinde kullandıkları ufak tefek, siyah vinil kapaklı, sarı yapraklı, basit ve sade görünümlü defterlerdir."
diyerek tanımlamış Moleskine defterlerini. Fiyatları tuzlu gelebilir. Fakat bir gezgin, çizer veya yazar için vazgeçilmez minik bir cep arkadaşıdır Moleskine! Seviyorum, yemek istiyorum!

Moleskine

18.03.2009

Becky Kelso

Takı almak mı? Altın, gümüş farketmez. Gerek yok. Malum, kriz! Ama Becky Kelso tasarımlarına bakmaktan da zarar gelmez ;)

Becky KelsoO da kim? How I Met Your Mother'da Robin'i Cobie Smulders oynayan değil mi?

Becky Kelso

17.03.2009

Anthropologie

Anthropologie ve ilham verici ayakkabıları!
Anthropologie ShoesAnthropologie Shoes
fotoğrafların üzerine tık, tık! :)

13.03.2009

11.03.2009

Mike & Chris

Mike & Chris2009 bahar yaz sezonunda moda akımlara boyun eğeceksen eğer,

Mike & ChrisSkinny jeanlerinle vedalaş ve açık renk, geniş paçalı bir kot pantolon edin.

Mike & ChrisKısa bir ceket, kapri kollu bluzler edin. Bacaklarını incelt. Şortlara alışmaya başla.

Mike & ChrisHala kareli bir gömleğin yok mu? Cık cık cık...

Mike & Chrisİnce uzun bir hırkan ve yeleğin olsun.

Mike & ChrisDüğmelere alış. Fiyonklarla oyna. Puantiyeleri taşımayı bil. Ama çocuksu olma sakın.

Mike & ChrisBebe yakaları ve tunikleri unut. Penye elbiselerin dönüşünü kabullen.

Ya da iyisi mi kriz de, ihtiyaç dışı birşeyler almadan yaşamaya devam et. Nasılsa bu da gelir, bu da geçer! ;)

Yellow Fever!

Bir sarı sevgisidir gidiyor bende.. Hadi hayırlısı. İlk suçlu IKEA perdeleri. Belki de logosunun rengi, bilemiyorum. Bulutlu hava da sorumlu olabilir.

ikea perde
Anthropologie enerji dolu bir çok seçenek sundu bana;

anthropologie yellow fever
üzerine tık...

'Yere Düşen Dualar' Türkçe bilmeyenleri üzdü

Harika bir yazar hakkında harika bir söyleşi okumaya zamanınız var mı? Yoksa bile okumalısınız! :)

Sema Kaygusuz
LE MONDE'UN YAZISI
Le Monde’un kitap ekinde 6 Mart'ta yayımlanan yazıda eleştirmen Nils Ahl, 'Yere Düşen Dualar' için şunları söylüyor:

"Sema Kaygusuz’dan hem alabildiğine yüklü hem de kar tanesi gibi hafif bir ilk roman. Yazar büyük bir anlatı yeteneğiyle miti şiirsellikle harmanlıyor. Bir ilk roman olan Yere Düşen Dualar’ın ilk sayfalarından itibaren, kendini edebiyat ve düşlerin arasında hazla kaybeden Leylan’ın güçlü sesi sarar okuru. Hem yoğun hem de kırılgan bu roman kahramanı o kadar olağanüstüdür ki, bu noktada insan Türkçe bilmediği için üzüntü duyar.

devamı

9.03.2009

Garance Doré

Ankara, başkentimiz, yemyeşil, tek yönlü yollarıyla şahsına mühasır sakin, güzel şehir... idi. Paris'te böyle giyinmek sırandan olabilir. Ankara günlük yaşamında pek mümkün değildir. Garance Doré'den iki harika fotoğraf! Soldakini baştan aşağı istiyorum! Lütfen! Sağdaki benim tarzım değil ama bence çok başarılı;



detaylı görmek için foto üzerine tık! ;)

8.03.2009

Karl Lagerfeld'i taşımak

Yok artık... Komik mi yoksa şık mı bilemedim. 1500 Euro (~3400Tl!) vermeyeceğim kesin! 30Tl'yi geçmem... ;)

Karl Lagerfeld Handbag

Madewell

Madewell en başarılı ilham kaynağı;

Madewell
Madewell

4.03.2009

Angelina vs. Angelina

Popsugar sormuş; Esmer Angelina mı yoksa sarışın Angelina mı? Vallahi fosfor yeşili saçlarıyla bile beğendik. Her hali güzel! Karar vermek çok zor!

Angelina Jolie

3.03.2009

Orla Kiely

"Bahar geliyor, yaz geliyor. Şu fazlalıklardan kurtulalım demedim mi ben sana bembi?!" diyor bana Orla Kiely!

Orla Kiely

Luisa Beccaria

Luisa Beccaria elbisenin hastasıyım. Nerde mi giyeceğim? Elbette rüyamdaki baloda! :P

Luisa Beccaria

Kollar azıcık daha ufak olsaymış diyorum. Ama ne önemi var ki? Rüya benim, elbise benim! :D

2.03.2009

J Crew Spring

Şuan kar atıştırıyor olsa da biliyoruz ki bahar geliyor. Tez zamanda fazla kilolar verile! Ben sarıya takmış durumdayım. JCrew bana ilham veriyor. Ama alışveriş mi? O da ne?! Anti alışveriş insanı oldum artık!

JCrewJCrew